Adobe Spark

adobe-spark-mainPresentatie is alles! En dan met name plaatjes. Het is net als met mensen, de eerste indruk is belangrijk. Natuurlijk kennen we ook allemaal Prezi, dat was al verkwikkend, maar nu is daar ook Adobe Spark. Powerpoint werkt natuurlijk ook nog steeds, echter wat afwisseling is fijn en deze visual zijn prachtig!

Met Adobe Spark kun je erg eenvoudig via pc of tablet of telefoon, prachtige afbeeldingen, pagina’s of video’s maken. Foto’s met teksten zien er direct professioneel uit. Delen via tal van sociale media of het downloaden van je afbeelding of video is kinderspel.

Boekbesprekingen, spreekbeurten, stelopdrachten, gedichten of je eigen lessen kunnen worden terug gevonden in de vorm van duidelijke en strak vormgegeven presentatie en/of visual.

Onderstaande video geeft een uitstekend beeld van de mogelijkheden die je hebt.

Natuurlijk heb ik het ook zelf geprobeerd. Ik heb een Spark Page gemaakt op mijn telefoon. Just for fun ook de app ‘dot art’ gebruikt op mijn iPhone. Hieronder zie je het resultaat. De pagina is dus ook te embedden. Handig! Delen kan ook via Facebook, Twitter en andere sociale media.
Adobe Spark Page